Dorpsboerderij de Brink

Huur de boomgaard

Onze boomgaard ligt direct naast de speeltuin en is afgezet met een hekwerk. Hier kan je jouw eigen (kinder-) feestje organiseren.

Wat is er mogelijk?
In de boomgaard heb je beschikking over in ieder geval 2 picknicktafels, uiteraard is het mogelijk om zelf meerdere stoelen mee te nemen. Ook mag je een eigen partytent opzetten.

De boomgaard biedt ruimte voor ongeveer 30 personen en is alleen toegankelijk voor je genodigden. Je kan de boomgaard huren van di t/m zo voor een dagdeel of voor een dag. Het eerste dagdeel loopt van 10.00 uur tot 13.00 uur, het tweede dagdeel loopt van 13.30 uur tot 16.30 uur. De kosten voor 1 dagdeel bedragen 50 euro.

Je mag de boomgaard zelf versieren en je kunt gebruik maken van de catering van Brinks & Bites. Eigen eten en/of drinken meenemen mag ook. Echter het gebruik van alcohol en/of versterkte muziek is niet toegestaan.

Mocht je wensen, vragen of ideeën hebben, informeer dan bij een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Voor het reserveren van de boomgaard kan je contact opnemen via de mail: info@dorpsboerderijdebrink.nl

Pas na het ondertekenen van de overeenkomst en het overmaken van het overeengekomen bedrag is je reservering compleet. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 2 werkdagen voor de gereserveerde datum, daarna zijn we genoodzaakt het totale bedrag in rekening te brengen.

Feestje?

Kom gezellig langs!

We zitten aan de Kroostweg 7 in Zeist en zijn dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00.