Gelegen in Zeist

Dagbesteding op Dorpsboerderij De Brink

Van maandag t/m vrijdag werken deelnemers, medewerkers en vrijwilligers hand in hand om zorg te dragen voor het welzijn van de dieren en het onderhouden van de gebouwen en het terrein. Dit alles in een veilige sfeer binnen een mini-maatschappij waarbij iedereen naar eigen vermogen een bijdrage levert aan het werk dat dagelijks verricht moet worden. Humor en een huiselijke sfeer staan hierbij centraal.

Voor wie?

Dorpsboerderij de Brink biedt groepsbegeleiding aan voor een groep van ongeveer 6 deelnemers met een licht verstandelijke beperking, ASS, NAH of een psychische stoornis. Daarnaast is er ook plek voor mensen die om uiteenlopende redenen een opstapje nodig hebben om weer deel te nemen aan de maatschappij. Denk aan mensen die burn-out zijn geraakt of een reintegratietraject volgen. Als vrijwilliger van Dorpsboerderij de Brink komen zij weer in een werkritme en krijgen de mogelijkheid om (opnieuw) te ervaren waar hun kwaliteiten en passie liggen.

Meer weten?

Dorpsboerderij de Brink staat bekend om haar huiselijke, gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak om de sfeer te proeven en de mogelijkheden door te spreken.

Wij zijn lid van de Coöperatie Boer en Zorg en maken deel uit van het zorgboerennetwerk binnen de provincie Utrecht.

De coöperatie steunt haar leden in het verlenen van veilige zorg die aansluit op de huidige wet- en regelgeving.

Ook voldoen wij aan het keurmerk ‘Kwaliteit laat je zien‘.

Bent u toch ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

 

 

Zorg voor elkaar

Kom gezellig langs!

We zitten aan de Kroostweg 7 in Zeist en zijn dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00.