boerderijmedewerker voor de weekenden gezocht

Wij zoeken enthousiaste, flexibele en klantgerichte vrijwilligers, die ons helpen tijdens de weekenden. Wij zoeken iemand voor de zaterdag om de week en iemand voor de zondag eens in de 3 weken.

Als vrijwillige boerderijmedewerker verzorg je de dieren en hun leefomgeving, help je mee bij activiteiten, verwelkom je de bezoekers en zorg je ervoor dat ze een leuke dag hebben. Samen met een van de personeelsleden zorg je voor een opgeruimde, veilige, gezellige dorpsboerderij.

Vanzelfsprekend heb je passie voor dier en natuur en heb je plezier in de omgang met bezoekers.  Je hebt een enthousiaste houding en zoekt altijd naar een oplossing. Je vindt het leuk om buiten te werken en zet graag de schouders eronder. Je komt te werken op een fantastische locatie in een enthousiast en team, waar ruimte is voor eigen initiatief, creativiteit en ideeën.

Voor je hulp ontvang je een vrijwilligers vergoeding.

 Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken, ben je 18+, heb je affiniteit met dieren en ben je beschikbaar in de weekenden?

Stuur dan een mailtje naar info@dorpsboerderijdebrink.nl

 

Tuin – en klusvrijwilligers gezocht

Wij zijn nog op zoek naar mensen met groene vingers en 2 rechter handen. Vind je het leuk om in het groen te werken of af en toe te helpen met een klus rondom de boerderij?

Stuur een mailtje naar info@dorpsboerderijdebrink.nl

Stagiaires

De Brink heeft regelmatig stagiaires van diverse, met name groene, opleidingen. Kinderboerderij de Brink staat geregistreerd als erkend leerbedrijf bij de SBB. Onze medewerkers begeleiden met veel enthousiasme en kennis en zorgen voor een leuke en leerzame stageperiode. Iets voor jou?

Mail dan naar info@dorpsboerderijdebrink.nl

Kom gezellig langs!

We zitten aan de Kroostweg 7 in Zeist en zijn dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00.