Feestelijke opening caviaverblijf

Donderdag 27 juni van 10.15 – 11.00

Dorpsboerderij De Brink nodigt iedereen van harte uit voor de feestelijke opening van het nieuwe caviaverblijf. De opening vindt plaats op donderdag 27 juni van 10.15 tot 11.00

Dankzij een gulle donatie van Basisschool De Sluis en het harde werk van onze vrijwilligers hebben we dit fijne verblijf kunnen realiseren. Het belooft een leuke ochtend te worden voor jong en oud!

**Programma:**

– 10.15: Officiële opening van het caviaverblijf

– Aansluitend: Speurtocht en limonade ‘melken’

(Deelname is gratis)

Kom langs en vier dit leuke moment met ons. De kinderen kunnen zich uitleven bij de speurtocht en hun eigen limonade maken. Ondertussen kunnen ouders en grootouders genieten van een ontspannen moment op het terras van Brinks & Bites met een kopje koffie, thee of zelfgebakken lekkernijen.

Wil je meer betrokken raken bij Dorpsboerderij De Brink? Je kunt een van onze dieren sponsoren, alleen of samen met buren, een sportvereniging of een vriendengroep. Bedrijven kunnen ons financieel steunen of helpen met goederen en diensten. We zijn ook superblij dat kinderdagverblijf ’t Rakkertje onlangs een van onze nieuwe kalveren heeft gesponsord.

We hopen jullie te zien op 27 juni voor een gezellige ochtend vol plezier en betrokkenheid!

Voor meer in formatie stuur een mail naar info@dorpsboerderijdebrink.nl

Kom gezellig langs!

We zitten aan de Kroostweg 7 in Zeist en zijn dinsdag t/m zondag open van 10:00 tot 17:00.